Üye kaydında AK Parti Van'da Türkiye ikincisi oldu

Eklenme Tarihi : 02/Ağustos/2020, 13:38
AK Parti Genel merkezi tarafından Türkiye genelinde başlatılan yeni üye kaydı çalışmasında Van İl Başkanlığı, "Genç Üye" alanında Mardin'in ardından Türkiye 2'ncisi oldu.
Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile başlatılan üye kayıt çalışmaları kapsamında Van'ın en başarılı 2. il olduğu bildirildi.
Konuyla ilgili bilgi veren AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, başarıda emeği geçen ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları, 13 İlçe teşkilatı, mahalle başkanları, sandık görevlileri ve meclis üyeleri ile emeği geçen herkesi tebrik etti.
Van'ın genç nüfus yoğunluğuna da dikkati çeken Türkmenoğlu," Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda Van'da ana kademe, kadın, gençlik, 13 İlçe teşkilatımız ve AK Parti'ye gönül vermiş fedakar insanlarımız sahada yeni üye kaydı çalışması gerçekleştirdiler. Yaklaşık 1 ay gibi kısa sürede bizleri gururlandıran performanslar ortaya koydular. Gayret ve çaba sonucunda Mardin'in ardından Vanımız genç üye kaydında Türkiye ikincisi olmuştur. Bu gurur kaynağını, tüm teşkilat mensuplarıma ve AK Parti'ye gönül vermiş herkese armağan ediyorum. İnşallah çok daha güzel gayret ve çabayla gelen başarılara hep birlikte Van olarak şahitlik edeceğiz" dedi.
TÜRKMENOĞLU'NA TEŞEKKÜR
Ak Parti Gençlik Kolları Van İl Başkanı Muhammed Çalağan ise Van'ın böyle güzel başarılarla gündeme gelmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Bu başarının kendilerini motive ettiğini ve gençler için daha güzel faaliyetler ortaya koymak için gecelerini gündüzlerine katacakalrını da sözlerine ekleyen Çalağan, "Serhat şehrimiz Van'ın böyle başarılarıyla gündeme gelmesi bizleri onurlandırıp, gururlandırmıştır. Göreve geldiğimiz günden beri durmadan gece gündüz çalışarak bu kutlu davaya hizmet edip, Cumhurbaşkanımız'ın yolunda ona yoldaş olmaya gayret gösteriyoruz. Başlatılmış olan genç üye çalışmalarında 2. olduk. Ben buradan, bizlere desteklerini esirgemeyen ve Van için gecesini gündüzüne katan Il Başkanımız Kayhan Türkmenoğlu' na teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz. Ailemizi her geçen gün daha da büyütmek gayesindeyiz. Ailemize yeni katılan genç üye kardeşlerime hoşgeldiniz diyorum. Sizlerle beraber kadim şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Durmak yok yola devam İnşaallah" şeklinde konuştu.

KÜLTÜR HABER
VAN HABER
Van'da hakkında 27 yıl 10 ay kesinleşmiş hapisle cezası olan şahıs yakalandı
Van’da 6 farklı dosyadan aranan ve hakkında 27 yıl 10 ay kesinleşmiş hapisle cezası olan şahıs yakal...KÜLTÜR HABER
Minik öğrencilerin karne heyecanı
Van'ın Edremit ilçesindeki öğrenciler, uzaktan eğitimin ardından karne sevinci yaşadı.VAN HABER
DAP ve DAKA'dan elma bahçelerine yüzde 50 hibe desteği
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda faaliyet gösteren Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Ka...ERCİŞ HABERLERİ
Van'da 66 yaşındaki tansiyon hastası için kurtarma seferberliği
Van’ın Erciş ilçesinde rahatsızlanan 66 yaşındaki tansiyon hastası, yoğun uğraşlar sonucu hastaneye ...VAN HABER
Vanlı 120 kahraman çocuğun anısına yürüyüş
Van Valiliği ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 120 Vanlı kahraman çocuğun anısına yürüyüş ...ÇALDIRAN
Başkan Ensari eline kürek alıp kar temizledi
Van’ın Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari, eline kürek alarak gece yarısı kar temizleme çalışmas...ERCİŞ HABERLERİ
Temizlik işçisine eksi 15 derecede doğum günü sürprizi
Van’ın Erciş Belediyesinde görevli temizlik işçisine eksi 15 derecede görevi başında sürpriz doğum g...KÜLTÜR HABER
Van'da 21 kilo eroin ele geçirildi
Van’da polis ekiplerince bir ikamette yapılan aramada 21 kilo 20 gram eroin ele geçirildi.GÜRPINAR HABERLERİ
Başkan Tanış: En büyük gücümüz; birlik, beraberlik ve kardeşliğimizdir
Gürpınar Belediyesi Gençlik Meclisi 2021 yılı ilk toplantısını Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah T...VAN HABER
Van'da Yolcu minibüsü takla attı: 8 yaralı
Van’ın merkez Tuşba ilçesinde yolcu minibüsünün takla attığı trafik kazasında 8 kişi yaralandı.SPOR
Online spor bilgi yarışmasının sonuçları açıklandı
İpekyolu Belediyesi tarafından düzenlenen Online Spor Bilgi Yarışmasının kazananları belli oldu. Kaz...KÜLTÜR HABER
Vali Bilmez'den VASKİ’ye ziyaret
Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Van Su ve Kanalizasyon İdaresi...