

Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, 2022 yılını acısıyla tatlısıyla geride bıraktıklarını belirterek, “2023 yılının tüm insanlığa ve ülkemize hayırlar getirmesi temenni ediyorum” dedi.
Başkan Akman yayımladığı mesajında; 2023 yılına yeni umutlarla girmenin heyecanını yaşadıklarını söyledi. Şeffaf, adil ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla Sosyal Belediyecilik alanında her geçen gün Tuşba’nın çıtasını biraz daha yukarı taşıdıklarını anlatan Başkan Akman, “Geleceğin Tuşbasını planlamak ve geliştirmek için ilk gün ki heyecanla çalışarak, halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda projeler geliştirmeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Tuşba’yı Doğu’nun parlayan yıldızı yapma adına; daha yapacak çok işlerinin ve yürüyecek çok yollarının olduğunu bildiklerini vurgulayan Başkan Akman; “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı olan 2023’e girmeye hazırlanırken yeni yılın, hizmet etmekten onur duyduğumuz siz aziz Tuşba halkına, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederim” ifadelerini kullandı.
1
GÜNDÜZ AİLESİNİN ACI GÜNÜ
9718 kez okundu
2
Kesici’den adli yıl açıklaması
4989 kez okundu
3
Dolayı Öztürk’ten Ramazan Bayramı mesajı
4374 kez okundu
4
Samsun’da görücüye çıkan Togg için vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu
4230 kez okundu
5
ZİYAFET SOFRASI VAN’DA BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI
4107 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.