DOLAR 50,01630,05%
EURO 56,22630,42%
ALTIN 6.475,962,73
BITCOIN 39037331,79%
Van
10°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkale’de Mayıs ayında şiddetli kar yağışı…

Başkale’de Mayıs ayında şiddetli kar yağışı…

ABONE OL
Mayıs 6, 2024 07:04
Başkale’de Mayıs ayında şiddetli kar yağışı…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Van’ın Başkale ilçesinde mayıs ayında şiddetli kar yağışı etkili oldu. İlçe merkezi beyaza büründü.

Başkale’de akşam etkili olan sağanak, 2 bin 400 rakımlı ilçede yerini kar yağışına bıraktı. Kar yağışı nedeniyle araçlar ve çatılar beyaz örtüyle kaplandı. Kent merkezinde de hissedilen hava sıcaklığı 0 dereceye kadar geriledi.

Sabah saatlerinde iş yerlerini açmaya giden vatandaşlar, kar sürprizi ile karşılaşırken, vatandaşlardan Kıyas Bakışkan, Antalya’daki insanların denize girdiğini, Başkale’de ise hala kar yağdığını söyledi. Bakışkan, “Herkes şuan Antalya’da denizde. Biz de burada kar esareti yaşıyoruz. Kaloriferleri yakıyoruz. Sobayı tekrar kurduk. Mayıs’ın ilk haftası bu kar yağışı beklemiyorduk” dedi.

 

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.