DOLAR 32,5293 0.23%
EURO 34,9460 0.44%
ALTIN 2.439,670,05
BITCOIN 2054766-0,56%
Van
18°

AÇIK

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Berge: Van’ı hak ettiği yere getireceğiz

Berge: Van’ı hak ettiği yere getireceğiz

ABONE OL
Mart 27, 2024 13:17
Berge: Van’ı hak ettiği yere getireceğiz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti İpekyolu Belediye Başkan Adayı İsa Berge, Van’ı hak ettiği yere hep birlikte getireceklerini vurguladı.
Daha sonra söz alan AK Parti İpekyolu Belediye Başkan Adayı İsa Berge ise, Van’ın çok güzel bir kent olduğunu ve Türkiye’de marka şehir olabilecek bir il olduğunu belirterek, “Allah’ın izniyle Van’ı hak ettiği yere hep birlikte getireceğiz. Esnafımız, sanatkarımız, iş insanlarımız, gençlerimizle birlikte yol alacağız. Seçim çalışmaları kapsamında kapısı çaldığım tüm hemşehrilerimden sıcak ilgi, alaka görüyorum. İnanıyorum ki hep beraber kentsel kalkınmayı ve kentsel dönüşümleri sağlayacağız. Şehrimizin kronikleşmiş birçok sorunu var. Sayın Cumhurbaşkanımız Van’ımızı çok seviyor, değer veriyor. 31 Mart tarihinde halkımızın desteğiyle Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere tüm ilçeleri AK belediyecilikle buluşturarak hak ettiğimiz hizmeti alalım. Van’ımızda en büyük sorunlarından biri imardır. Çalışmalarım arasında önceliğim imar sorunu olacak. İmarla ilgili sorunu çözmek için İpekyolu ilçe sınırları içerisinde yer alan Serhat, Şerefiye, Yalımerez, Bostaniçi, Erek Dağı’nın bulunduğu tüm mahallelerimizde zemin etüt çalışması yaparak, 14 ile 20 kat arası ruhsat vereceğiz. Kentimizin güçlenmesi için yeni bir yapılanmaya ihtiyaç var. İşsizliğin önündeki en büyük engel imar yapılanmasıdır” diye konuştu.

Erek Dağı tarafına yeni bir şehir kuracaklarını belirten Berge, “Şehri yayarak sıkışmışlıktan kurtaracağız. Yeni iş alanları oluşacak. İnsanlar istihdam edilecek. İnsanlarımızın güzel vakit geçirmesi için sosyal alanlar yapılacak. Bizimle birlikte Van’da her şey çok güzel olacak. Okuyan gençlerimizin en büyük sorunu olan maddi sıkıntılarına katkı sunmak için burs vereceğiz. Biz her zaman okuyan gençlerimizin yanındayız. Onların rahat bir eğitim, öğretim alabilmeli için elimizden gelen tüm gayreti sarf edeceğiz. Çalışan kadınlarımızın çocuklarını gönül rahatlığıyla kreşe bırakması için her mahallede kreş hizmete açacağız. Kadınlarımız hem güvenle çocuklarını kreşe teslim edecek hem de fiyatları her geçen gün artan özel kreşlere para ödemez zorunda kalmayacak. Halkımıza katkı sunmak için tüm imkanları seferber edeceğiz. “ifadelerini kullandı.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.