DOLAR 32,5293 0.23%
EURO 34,9460 0.44%
ALTIN 2.439,670,05
BITCOIN 2054766-0,56%
Van
18°

AÇIK

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bozkurt: Gelişerek yolumuza devam etmek istiyoruz

Bozkurt: Gelişerek yolumuza devam etmek istiyoruz

ABONE OL
Şubat 20, 2024 10:22
Bozkurt: Gelişerek yolumuza devam etmek istiyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, Pazar günü sahasında konuk ettiği 1461 Trabzon FK’yı, Hasan Bilal’in 84. dakikada kaydettiği golle 1-0 mağlup etti. Maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Ümit Bozkurt, önemli 3 puanı daha hanelerine yazdırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, gelişerek yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

Ligin ikinci devresinde yakaladığı çıkışı 1461 Trabzon FK karşısında da sürdüren Vanspor, liderle arasındaki puan farkını 3’e indirdi. Taraftarların stadyumu tıklım tıklım doldurduğu maçta rakibini 1-0 mağlup eden Van temsilcisi, yoluna kayıpsız devam ediyor.

Maç sonrası Vanspor Teknik Direktörü Ümit Bozkurt’un yanı sıra Hasan Bilal ve Muhammed Gönülaçar değerlendirmelerde bulundu.

BOZKURT: “YARIŞ DEVAM EDİYOR”

İlk olarak açıklamalarda bulunan Vanspor Teknik Direktörü Ümit Bozkurt, önemli bir maçı daha kayıpsız geçtiklerini belirterek, “Bu maçı ancak bir olursak kazanabileceğimizi söylemiştik. Bu motivasyonla taraftarımız ve Van halkıyla bir bütünlük içerisinde maça başladık. Bütünlüğü vermiş olduğu güçle maça çok iyi başlamadık. Rakip alanda iyi pozisyonlar yakaladık ama maalesef aradığımız golü bir türlü bulamadık. 1461 Trabzon FK ilk yarının sonuna doğru dengeyi yakaladı. İkinci yarıda da oyunu rakip kaleye yıkmayı başardık. Sonradan oyuna giren futbolcularımızın da katkılarıyla, üzerlerindeki formalarının ağırlığıyla son ana kadar kovalayarak, 90 dakikada boyunca işleri en iyi şekilde yaparak hak edilmiş galibiyeti aldılar. Bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Van halkı, bir bütün olduğu sürece başaramayacağı, yapamayacağı bir şey yoktur. Biz de burada katım olarak o mesajı vermek istiyoruz. Lig bu maçla bitmedi. Yarış devam ediyor. Kendi rakiplerimize de saygı duyarak, yolumuza gelişerek devam etmek istiyoruz. İşimizi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz. Amacımız Vanspor’a en iyi şekilde hizmet etmektir” dedi.

“ESENLER EROKSPOR İLE ÇOK İYİ BİR MAÇ OYNAYACAĞIMIZA İNANIYORUM”

Hafta boyunca 1461 Trabzon FK maçına çok iyi çalıştıklarını söyleyen Bozkurt, “Mükafatını da 3 puanla almış olduk. Hafta sonu yine çok değerli bir takımla oynayacağız. Esenler Erokspor maçını da çok iyi hazırlanacağız. Bundan sonraki her maç final niteliğinde bir maç olacağı için, o maça da kendi işimizi kendimiz yapacak şekilde hazırlanacağız. Tabi ki rakibi de çok iyi analiz edeceğiz. Nasip olursa, Esenler Erokspor maçını da kazanmak istiyoruz. Bu maçtan önce bir sonraki maçı hiç düşünmedik. Bizim için önemli olan bu maçtı. Esenler Erokspor ile çok iyi bir maç oynayacağımıza inanıyorum. Bugünkü maçı kazanmasaydık, lider puan kaybetmesinin hiçbir anlamı kalmazdı. Liderin puan kaybetmesi bizim için çok değerli oldu. Yarış halen devam ediyor” diye konuştu.

GÖNÜLAÇAR: “HEDEF TAKIM OLMA YOLUNDA İLERLEMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Daha sonra maçı değerlendiren Muhammed Gönülaçar ise, kendilerini maç boyunca destekleyen taraftarlara teşekkür ederek, “Öncelikle tribünleri dolduran bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Çok güzel bir atmosfer vardı. Bu atmosferi Van’ın dışına çıktığımız zaman da hissediyoruz. Golden sonraki mutluluk gerçekten paha biçilemez. Liderin de puan kaybetmesi bizi çok mutlu etti. Her geçen gün yükümüz biraz daha azalıyor. Çünkü hedef takım olma yolunda ilerlemeye devam ediyoruz. İlk geldiğimizde 9-10 puan fark vardı, şu an 3 puan fark var. Haftaya final maçına gidiyoruz. Lideri yenersek kartlar yeniden dağıtılacak. Vanspor’un formasını giyince o ağırlığı hissedebiliyorsunuz. Formanın verdiği bir ağırlık var. Bir bütün olduğumuz için bu noktadayız. İyi bir gidişatımız var. Bu iyi gidişatı sürdürürsek, önümüzde kimsenin duramayacağını düşünüyorum. Tekrar buraya gelen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

BİLAL: “SEZON SONU BU ŞEHRE ŞAMPİYONLUK KUPASINI GETİRECEĞİZ”

Son olarak galibiyeti getiren golü kaydeden Hasan Bilal ise, zorlu maçtan 3 puanla ayrılmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirterek, “Öncelikle bu kritik maçta bizi yalnız bırakmayan, tribünleri dolduran tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. İç sahada oynadığımız zaman taraftarlarımız on ikinci adam olarak çok etkili oluyor. Bütün maçlarda stadyumun bu şekilde dolmasını istiyoruz. Bundan sonraki süreçte de taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmayacaklarını biliyorum. Bugün de alnımızın akıyla sahadan 3 puanla ayrıldık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah hafta hafta gittiğimiz takdirde, sezon sonu bu şehre şampiyonluk kupasını getireceğiz. Golü hissetim. Güzel bir gol oldu. Bence takım arkadaşlarımın verdiği mücadele golden daha önemliydi. Bugün burada puan alamasaydık veya 1 puan alsaydık, gerçekten çok üzülecektik. Bu oyunun hakkı gerçekten 3 puandı. Bu hafta galibiyeti getiren gol bana nasip oldu. Bir sonraki hafta başka arkadaşımıza nasip olur. Önemli olan bu aile birliği ile devam etmek” ifadelerini kullandı.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.