DOLAR 32,5629 0.3%
EURO 34,8628 0.22%
ALTIN 2.441,610,14
BITCOIN 20556320,00%
Van
18°

AÇIK

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız

ABONE OL
Mart 28, 2024 14:25
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Şu an dünyadaki tüm ekonomileri zorlayan en büyük sorun, son 50-60 yılın zirvesinde seyreden yüksek enflasyondur. Avrupa’sından Amerika’sına, herkesin kontrol altına almaya uğraştığı enflasyonla biz de mücadele ediyoruz. Hayat pahalılığından en fazla etkilenen kesimlerimiz de çalışanlarımız ve emeklilerimizdir. Önümüzdeki temmuz ayında, yılın ilk 6 ayındaki enflasyona göre, emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin mitingine katılmak üzere Bursa’ya geldi. Bursa Valiliği’ni ziyaretinin ardından, mitingin düzenleneceği Gökdere Meydanı’na geçen Erdoğan’a alanda, AK Parti Genel Başkanvekili ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın, eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Bursa Milletvekili Mustafa Varank, AK Parti Bursa milletvekilleri, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ile AK Parti ve MHP’li belediye başkan adayları eşlik etti.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.