DOLAR 32,5123 0.19%
EURO 34,9707 0.42%
ALTIN 2.440,710,10
BITCOIN 2055053-0,13%
Van
18°

AÇIK

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türk Eğitim-Sen Van Şubesi’nden örnek davranış

Türk Eğitim-Sen Van Şubesi’nden örnek davranış

ABONE OL
Ocak 4, 2024 10:54
Türk Eğitim-Sen Van Şubesi’nden örnek davranış
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Eğitim-Sen Van Şubesi, Selçuk Yürektürk başkanlığında örnek bir davranışa imza attı. Türk Eğitim-Sen Van Şubesi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında, kentte bünyesinde görme engelli sınıfı bulunan tek okul olan Edremit Mustafa Cengiz İlkokulu’na engelli takip butonu kazandırdı.

Türk Eğitim-Sen Van Şubesi, Selçuk Yürektürk başkanlığında yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Edremit Mustafa Cengiz İlkokulu engelli sınıfında eğitim gören öğrenciler için engelli takip butonu yaptırarak öğrencilerin yüreğine dokundu.

Engelli öğrencilerin hayatını kolaylaştırmak için böyle bir çalışma başlattıklarını belirten Türk Eğitim-Sen Van Şube Başkanı Selçuk Yürektürk, Van’da bünyesinde tek engelli sınıfı bulunan Edremit Mustafa Cengiz İlkokulu’nda hissedilebilir yüzey çalışması yaptıklarını vurguladı.

“BENZER ÇALIŞMALARLA ÖĞRENCİLERİMİZE DESTEK OLACAĞIZ”

Örnek çalışmayla ilgili gazetemize özel açıklamalarda bulunan Türk Eğitim-Sen Van Şube Başkanı Selçuk Yürektürk, “Türk Eğitim-Sen olarak kurulduğumuz günden bu yana, eğitim çalışanlarının özlük haklarının korunması ve ekonomik şartlarının iyileştirilmesi için verdiğimiz mücadelenin yanında milli ve manevi değerlerimizin korunması, ayrıca sosyal sorumluluk projeleriyle de her zaman bir sendikadan daha fazlası olduk. Çok şükür devletimizin sağladığı imkanlarla engelli öğrencilerimiz de okuma imkanı buluyor. Toplumda değer gördüğünü biliyor ve artık kendilerini ötekileşmiş hissetmiyor. Devletimizin sağladığı imkânları öğrencilerimize en iyi şekilde aktaran gerek okul müdürümüz Ercüment Kuyucu, gerekse Elif Şerife Ölmez’in öğrencilerimiz için yapmış olduğu çalışmalara ve hassasiyetlerine yerinde şahit olduk. Bizler de arkadaşlarımızın emeğine destek, çalışmalarına bir katkı sunması için öğrencilerimizin ihtiyacı olduğunu düşündüğümüz engelli takip butonunu, engelli bireylerimizin yaşam şartlarının iyileştirilmesi için yaptırdık. Bu anlamda görme engelli bireylerimizin hayatına bir nebze de olsa dokunduğumuzu düşünüyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da buna benzer çalışmalarla öğrencilerimize destek olacağız” ifadelerini kullandı.

HACI YILMAZ

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.